Ik heb even aan de benaming bananenbrood moeten wennen. In mijn fantasie zag ik dan direct een smeuïg, erg naar banaan smakend baksel voor me. Niet iets waar ik warm voor liep.
Enkele weken geleden heb ik mijn eerste bananenbrood gemaakt. Dat was echter niet paleo proof en barstensvol suiker. Ik heb daar toen niets van gegeten, maar kreeg wel veel goede reacties. Hoogste tijd om aan de slag te gaan met een paleo versie.
En voordat iedere niet-paleo eter nu afhaakt. Probeer het zelf eens te maken, het is echt lekker, ook zonder grote hoeveelheden suiker!

Lees meer...

Ik beken. Ik heb een zwak voor carrot cake en dan met name die van de Starbucks en die van Josephine Coffee uit Arnhem. Ooit geproefd? Onweerstaanbaar! Vandaag ga ik kijken of ik dit ook zelf kan maken!
Een van de punten op mijn wishlist is om de ultieme taart te bakken. Oefening baart kunst en dit bakavontuur zal me weer een stap dichter bij mijn doel brengen. Op internet vind je 1001 recepten en de bijbehorende plaatjes doen je bij voorbaat het water in je mond lopen. Mijn recept haal ik uit de Libelle, waar ik bij toeval een recept van een carrot cake zie staan.

Lees meer...