Een goed begin (van de dag), is het halve werk. Voor mij betekent dit dat ik ’s ochtends lekker wil ontbijten. En het liefst nog afwisselend ook. Dus niet zeven dagen per week die boterham met kaas of het schaaltje muesli. Nee, ik probeer iedere ochtend goed te starten. De ene dag doe ik dat met een smoothie, de andere dag geniet ik van mijn boekweit/chia/amandelmelkprutje of een schaaltje fruit. Qua smoothies kun je onbeperkt variëren, maar elke dag een smoothie maken kost best wat tijd. Voor dagen dat ik weinig zin heb om uitgebreid ontbijt te maken heb ik de portiecups van mymeusli ontdekt.


Zelf je mueslimix samenstellen

Mymuesli kende ik al uit het verleden toen ik nog regelmatig muesli als ontbijt at. Voor de muesliliefhebber is mymuesli echt een walhalla. Via hun website kun je kant en klare bio-muesli bestellen, maar ook zelf je mueslimix samenstellen! Er zijn echt heel veel verschillende combinaties mogelijk. Omdat ik tegenwoordig niet meer zoveel muesli eet, was het bestaan van mymuesli een beetje naar de achtergrond gezakt. Onlangs ontdekte ik echter hun portiecups. Ideaal voor onderweg of tijdens een picknick, maar ook heel goed te gebruiken als je bijvoorbeeld maar een keer in de week muesli eet. Dekseltje verwijderen, yoghurt of melk toevoegen en binnen een minuut zit ik aan mijn ontbijt.

 

Probeerpakketten mymuesli

Het fijne is dat er probeerpakketten zijn met zes verschillende smaken. Dat betekent dat ik dus dat ik niet wekenlang dezelfde muesli hoef te eten, maar ook hierin kan variëren met onder meer red passion muesli, choco crush muesli en nut muesli. Klinkt goed toch? Speciaal voor de zomer is er nu de zomer muesli met stukjes aardbei, tropische mango, zoete abrikoos en zure kersen. En daar kun je een zomerse dag heel goed mee beginnen kan ik je vertellen! Het handige aan de portiecup is dat je ook niet teveel eet. Ik had altijd de neiging een hele kom yoghurt te nemen en dan flink wat muesli. Veel te veel van het goede. Deze verpakkingen zijn precies goed.

 

Gratis probeerpakket

Mymuesli bestaat nu alweer vier jaar en ter gelegenheid daarvan krijg je bij je bestelling een gratis probeerpakket met zes portiecups.