Je leest over een leuk foodevent, denkt het wel te onthouden, maar het schiet je uiteindelijk pas weer te binnen als het evenement voorbij is. Herken je dat? Het gebeurt mij met grote regelmaat. Niet omdat de evenementen niet leuk genoeg zijn om te onthouden, maar zoveel andere dingen vragen dan weer mijn aandacht. Ik heb het dan ergens op een briefje geschreven, maar zie dat briefje te laat weer terug. Dit moest ik anders gaan doen. En wat is er makkelijker dan op je eigen blog een lijst met evenementen te maken!Tip me over foodevents

Ik realiseer me dat de lijst verre van compleet is, maar daar heb ik jullie hulp bij nodig. Tip me vooral als je leuke foodevents hebt gezien die zeker niet in de lijst mogen ontbreken. Ik heb een speciaal tabblad foodevents gemaakt en daar kun je je tips achterlaten door op lees meer te klikken bij het artikel met de kop suggestie foodevent. Onder het bericht staat een reactieveld. Natuurlijk mag je me ook gewoon mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of beter nog, like mijn pagina op Facebook en laat daar een bericht achter. Ook als je geen tips hebt zou ik het leuk vinden als je de Facebookpagina van Voedie wilt liken. 

 

Ekotown

Naast de Sonsbeekmarkt in mijn eigen stadje (Arnhem) was Ekotown een van de eerste foodevents die ik toevoegde aan mijn lijstje op mijn blog, om vooral niet te vergeten. Met als resultaat dat mijn agenda voor zaterdag is geblokt en dat ik me nu al verheug op dit event in Amsterdam.